U bevindt zich hier: Home » eropuit » Weekendje weg naar eeuwenoud boerenerf

Weekendje weg naar eeuwenoud boerenerf

Geschreven door Elenea
Weekendje weg bossem.nl

bossem.nl

Weekendje weg, ver weg van massatoerisme, vind je een kleinschalig eeuwenoud boerenerf. Het erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop (6 km van Ootmarsum) beleef je het landleven op een originele manier met een duurzaam karakter: boerderijkamers, safari lodgetenten en sterrenkubussen.

Weekendje in eeuwenoud boerenerf

Als ’s avonds het haardvuur brandt in de gastenkamer, hoef je de deur niet meer uit, want voor de logees is er een Twentse Table D’hôte met vlees van de eigen boerderij. Op de boerderij wordt een kudde bijzondere Brandrode runderen gefokt, een koe die van oorsprong uit deze regio komt.
Meer lezen en reserveren bij bossem.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com