U bevindt zich hier: Home » eropuit » Den Bosch en Bossche Bol horen bij elkaar

Den Bosch en Bossche Bol horen bij elkaar

Geschreven door Elenea

bossche bollenDen Bosch en Bossche Bol horen onlosmakelijk bij elkaar. Maak een stadswandeling door ‘s-Hertogenbosch en neem onderweg een Bossche Bol en een gezellige lunch. Bezoek o.a. het Noordbrabants museum en je bent een super gezellig dagje uit.

‘s-Hertogenbosch is ook bekend vanwege de Sint Jans kathedraal. In de binnenstad zijn nog andere kerken te vinden. Het middeleeuwse stadscentrum is het grootste en meest complete omwalde gebied van Nederland. Een andere attractie is de Binnendieze, hier zijn verschillende rondvaarten om de stad ondergronds te bewonderen.

Den Bosch bezoeken

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?