U bevindt zich hier: Home » eropuit » Den Bosch en Bossche Bol horen bij elkaar

Den Bosch en Bossche Bol horen bij elkaar

Geschreven door Elenea

bossche bollenDen Bosch en Bossche Bol horen onlosmakelijk bij elkaar. Maak een stadswandeling door ‘s-Hertogenbosch en neem onderweg een Bossche Bol en een gezellige lunch. Bezoek o.a. het Noordbrabants museum en je bent een super gezellig dagje uit.

‘s-Hertogenbosch is ook bekend vanwege de Sint Jans kathedraal. In de binnenstad zijn nog andere kerken te vinden. Het middeleeuwse stadscentrum is het grootste en meest complete omwalde gebied van Nederland. Een andere attractie is de Binnendieze, hier zijn verschillende rondvaarten om de stad ondergronds te bewonderen.

Den Bosch bezoeken

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com