U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Glazen kistje is eigen museum thuis

Glazen kistje is eigen museum thuis

Geschreven door Elenea

glazen kistje kopenGlazen kistje als eigen museum thuis. Het begint natuurlijk met het verzamelen en bewaren van de allermooiste vondsten. Want die verdienen de allermooiste plek in huis, op de vensterbank, op een site table of op de schouw.

Meestal eindigen de vondsten in een schoenendoos op zolder of in de kelder. Dat is op zich geen probleem, maar hoe leuk zou het zijn om af en toe een kleine tentoonstelling van jouw vondsten in huis ten toon te stellen en af te wisselen. Gewoon een klein museumpje.

Eigen museum thuis

Dat kleine museum thuis is snel gemaakt met een glazen schatkistje, genaamd : Nkuku. Is onderdeel van een Engels fairtrade merk dat ontstaan is toen de oprichters een jaar door Afrika en India reisden.

glazen kistje kopen klein museum thuis

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com