U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » CarrYoga is yoga voor moeder en baby

CarrYoga is yoga voor moeder en baby

Geschreven door Elenea
beyogafull.nl/carryoga

beyogafull.nl/carryoga

CarrYoga is je kindje dragen in een draagdoek. Dat is een gebruik dat al eeuwenlang in alle delen van de wereld zorgt voor tevreden baby’s en hun ouders. Hatha Yoga is een oude leer om de balans te herstellen tussen het lichaam en de geest. Twee eeuwenoude tradities die de basis vormen voor een nieuwe trend die de wereld verovert.

CarrYoga is nieuwe trend in yoga land

Een baby is negen maanden gedragen tijdens de zwangerschap. Dit vertrouwde gevoel van gedragen worden, beleeft de baby weer tijdens de Carryoga: ontspannende oefeningen voor moeders (vaders) met hun baby of peuter in een draagdoek. Eerst in de buik en nu op je buik. Deze yoga is er voor iedereen die met zijn kindje een nieuw leven positief en met zelfvertrouwen tegemoet wil zien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com