Gerelateerde artikelen

  • Kussen maken van kleurrijke oude stropdassen Kussen maken van kleurrijke oude stropdassen
  • Trappelzak slaapzak gratis naaipatroon Trappelzak slaapzak gratis naaipatroon
  • Wespen voorkomen in glas of schaal Wespen voorkomen in glas of schaal
  • Magnetron maakt bacterien non-actief Magnetron maakt bacterien non-actief
  • Mascara bruin of zwart gebruiken tip Mascara bruin of zwart gebruiken tip
  • Servies beschilderen met sjabloon Servies beschilderen met sjabloon
moeders

CarrYoga is yoga voor moeder en baby

beyogafull.nl/carryoga
beyogafull.nl/carryoga

CarrYoga is je kindje dragen in een draagdoek. Dat is een gebruik dat al eeuwenlang in alle delen van de wereld zorgt voor tevreden baby’s en hun ouders. Hatha Yoga is een oude leer om de balans te herstellen tussen het lichaam en de geest. Twee eeuwenoude tradities die de basis vormen voor een nieuwe trend die de wereld verovert.

CarrYoga is nieuwe trend in yoga land

Een baby is negen maanden gedragen tijdens de zwangerschap. Dit vertrouwde gevoel van gedragen worden, beleeft de baby weer tijdens de Carryoga: ontspannende oefeningen voor moeders (vaders) met hun baby of peuter in een draagdoek. Eerst in de buik en nu op je buik. Deze yoga is er voor iedereen die met zijn kindje een nieuw leven positief en met zelfvertrouwen tegemoet wil zien.