U bevindt zich hier: Home » eropuit » Familiefilm Jack bestelt een broertje

Familiefilm Jack bestelt een broertje

Geschreven door Elenea

jack bestelt een broertje is familiefilmJack bestelt een broertje is een Nederlandse en hartverwarmende familiefilm. De film gaat over Jack die heel graag een broertje wil, maar deze helaas niet krijgt van zijn moeders. Hij besluit zelf op zoek te gaan naar een broertje en komt tijdens zijn zoektocht vele leuke en vreemde figuren tegen. Jacks moeders worden gespeeld door Georgina Verbaan en Jelka van Houten.

Jack bestelt een broertje is échte familiefilm

Jack (8) heeft twee moeders, is enig kind en kan slecht alleen zijn. Jacks grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet, hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben, gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit besef resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk best leuk gezelschap is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com