U bevindt zich hier: Home » hobby » Water schilderen is een kunst

Water schilderen is een kunst

Geschreven door Elenea
hockneypictures.com

hockneypictures.com

Water schilderen is een uitdaging om te proberen. Schildertechnisch is water lastig om te schilderen. De kunstschilder David Hockney is bekend geworden door zijn zwembadserie, die hij drukte met behulp van papierpulp. Hij is de expert geworden op het gebied van waterkunst.

Water schilderen en meer

Deze kunstschilder is een pionier van de Britse Pop Art beweging in de vroege jaren 1960. Een veelzijdig kunstenaar, Hockney heeft werk geproduceerd in bijna elk medium, inclusief full-scale opera set ontwerpen, prints en tekeningen met behulp van cutting-edge technologie, zoals faxapparaten, laser kopieerapparaten, computers en zelfs iPhones en iPads. Klik op de links en laat je inspireren en geniet van zijn creatieve werken.

  • “All art is contemporary, if it’s alive, and if it’s not alive, what’s the point of it?” – David Hockney
  • Alle kunst is eigentijds, als het leeft, en als het niet leeft, wat is het probleem? David Hockney

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com