U bevindt zich hier: Home » eropuit » Beeld en Geluid ook voor kleuters

Beeld en Geluid ook voor kleuters

Geschreven door Elenea

beeld en geluid ook voor kleutersBeeld en Geluid is een audiovisueel museum, eigenlijk een archief met de functie van een museum, en is gevestigd in Hilversum. Er bevindt zich een mega grote verzameling en documentatie van het Nederlandse erfgoed op audiovisueel cultureel historisch gebied. Meer dan 800.000 uur aan audiovisueel materiaal, waaronder radio en televisieprogramma’s, onderwijs- en wetenschapsfilms, overheids- en opdrachtfilms, documentaires, web video’s en muziek.
De groei gaat natuurlijk gestaag door……

Beeld en Geluid ook voor kleuters

Er is ook een paviljoen voor kleuters: Media Ukkie Land. Terwijl kleuters zich op deze leuke speelplek vermaken met allerlei activiteiten, krijgen ouders en opvoeders inzicht in hoe hun kroost verleid wordt door de media.
Alle overige informatie bij : Beeld en Geluid

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com