U bevindt zich hier: Home » galleries » Wasgij puzzels met uitdaging voor puzzelfans

Wasgij puzzels met uitdaging voor puzzelfans

Geschreven door Elenea

legpuzzels met een uitdagingWasgij puzzels komen met twee nieuwe 1000 stukjes puzzels in januari 2015 op de markt. De puzzels kunnen alleen worden opgelost als je je een voorstelling kan maken van hoe een situatie er in de toekomst uitziet. Wasgij Puzzels zijn een echte must voor puzzelfans die wat extra uitdaging zoeken en daarbij beschikken over een gezonde dosis verbeeldingskracht. De oplossing ligt verscholen in de 1.000 puzzelstukjes zelf! Op de verpakking helpen enkele clues de puzzelaar op weg…
Maak je eigen keuze uit de Wasgij puzzels en/of bestellen, klik hier.
De Wasgij serie staat bekend om z’n spannende puzzels. Je weet nooit waar je aan begint. Tijdens het puzzelen word het mysterie beetje bij beetje ontrafeld.

Wasgij puzzels nieuw

Kinderopvang
Bij deze puzzle gebruiken puzzelaars hun fantasie om erachter te komen welk tafereel zich op een kinderdagverblijf zal gaan afspelen als de boel uit de hand loopt.
Het is een hectisch tafereel. Twee medewerkers doen hun best om de orde op een kinderdagverblijf te bewaren, terwijl tientallen kinderen de tent af lijken te breken. Aan de puzzelaar de taak om zich in te beelden wat het ergste is dat er zou kunnen gebeuren en deze afbeelding te leggen.

Winkelwaanzin
Deze puzzle doet eveneens een beroep op de verbeeldingskracht van de puzzelaar.
Winkelwaanzin is een gezellig druk moment te zien in de plaatselijke buurtsuper. Het middelpunt vormt het meisje met het bloementruitje dat snoep koopt. Puzzelaars puzzelen niet deze afbeelding, maar ze proberen zich voor te stellen hoe iedereen zijn boodschappen doet tegen de tijd dat dit meisje volwassen is.

Het zijn dus puzzels met o.a. een Mystery of Destiny principe.

Mystery principe
Hierbij wordt niet de afbeelding op de doos gepuzzeld, maar probeert men al puzzelend te achterhalen wat er binnen enkele ogenblikken gaat gebeuren met de personen die afgebeeld zijn.

Destiny principe
Met behulp van de afbeelding en enkele hints op de verpakking probeert men al puzzelend in de toekomst te kijken. Met een gezonde dosis verbeelding en nieuwsgierigheid ontdekt men wat er zal gebeuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com