U bevindt zich hier: Home » buitenland » Suriname als vakantiebestemming

Suriname als vakantiebestemming

Geschreven door Elenea

waarom suriname als vakantiebestemmingSuriname als vakantiebestemming is genieten van de traditionele culturen, de prachtige natuur en de culinaire diversiteit van de verschillende Surinaamse bevolkingsgroepen. De voertaal is Nederlands en dat is soms best wel handig.
Of je nu gaat voor een citytrip naar Paramaribo, een back to nature ervaring in de ongerepte jungle, één van de spannende excursies die het land te bieden heeft, of alles wilt combineren – het kan op slechts 9 uur vliegen vanuit Nederland.

Suriname als vakantiebestemming

  • Wat is er allemaal te doen?
  • Waar kan je lekker eten?
  • Waar kan je het best verblijven?
  • Wat moet je gezien hebben?
  • Waar moet je allemaal op letten?

Op deze vragen geeft Surinam Hotspots antwoord (vanaf januari 2015). Een online magazine met uitgebreide informatie over Suriname.
Het ‘land van melk en honing’ is een toeristische bestemming in opkomst. Steeds meer mensen ontdekken dat Suriname met haar prachtige, ongerepte jungle, verschillende culturen, lekker eten en bruisende hoofdstad veel te bieden heeft als vakantiebestemming. Ook vele studenten hebben dit prachtige land ontdekt, en lopen er graag stage. Zakenmensen zien daar hun kansen, en vele (Surinaamse) Nederlanders, Belgen, Amerikanen en Fransen hebben reeds de stap genomen zich daar te vestigen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com