U bevindt zich hier: Home » galleries » Vriendenboek maken nu ook voor collega’s

Vriendenboek maken nu ook voor collega’s

Geschreven door Elenea

vriendenboek ook voor collegaasVriendenboek maken doe je met behulp van de website : vriendenboeken.nl. Heel eenvoudig online een persoonlijk vriendenboek vol foto’s, wensen en herinneringen. Iedereen vult achter zijn eigen pc de vragen in en voegt foto’s toe. Klaar? Pas dan wordt het vriendenboek gedrukt. Heel wat gemakkelijker en zeker mooier dan dat vrienden losse A4tjes invullen en in een mapje stoppen.

Vriendenboek ook voor collega’s

Nu kan je bij vriendenboeken.nl een collega-vriendenboek ‘op maat’ samenstellen. Een boek dat past bij de uitstraling en identiteit van een bedrijf. De achtergrond van het collega-vriendenboek wordt in overleg met het betreffende bedrijf speciaal ontworpen. Een logo, producten, kleuren of thema’s verwerken in de achtergrond? Het kan allemaal. En dat is uniek in Nederland.

In 2015 gaan ongeveer 70.000 werknemers met pensioen en wisselen 300.000 collega’s van baan. Het zijn vaak emotionele momenten waarbij waardering, aandacht en herinneringen centraal staan. Als directe collega’s wil je dan toch iets speciaals en persoonlijks doen.

Marjon te Lintelo van Vriendenboeken is heel enthousiast over het gloednieuwe concept: ‘Er is bij ons heel veel vraag naar collega-vriendenboeken. Tot op heden kon men kiezen uit onze standaarddesigns. Die zijn ook erg mooi, maar er zijn bedrijven die meer willen. Die willen hun eigen bedrijfsvriendenboek en wij zijn erg trots dat wij dat kunnen bieden. Voor een collega is het een blijvende herinnering aan een werkgever en voor een bedrijf is het een prachtig visitekaartje.’                 .

Voor meer informatie kijk op http://www.vriendenboeken.nl/acties/collega-vriendenboek.html

Een leuk en sfeervol voorbeeld, bekijk de video

https://www.youtube.com/watch?v=LIIlPXzOjTg

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com