U bevindt zich hier: Home » buitenland » Dagjeuit naar winkel-en vrijetijdscentrum

Dagjeuit naar winkel-en vrijetijdscentrum

Geschreven door Elenea

dagjeuit Centropark 2Dagjeuit kan winkelen zijn. Dan kan je winkelen met elan in het hypermoderne winkelcentrum CentrO en een bloedstollende ervaring opdoen in het voormalige gasreservoir, dat omgebouwd is tot museum. De immense ruimte van dit museum is uitermate geschikt voor objecten met enorme afmetingen. Er zijn wisselende exposities te zien. Een glazen panoramalift brengt je naar 117 meter hoog en daar heb je dan ook een prachtig uitzicht over het Ruhrgebied.

Dagjeuit in groots winkel-en vrijetijdscentrum

Met kinderen in alle leeftijden ga je naar het er tegenaan gelegen amusementspark met wervelende attracties en met de kleinste kinderen naar het avonturenpark. Ook een ritje in de Dhanghai Express stoomtrein en een ritje in de langste tractorbaan is een belevenis voor de kids. En vergeet niet het 44 meter hoge reuzenrad.
Rondom ligt 400 meter lange promenade.
Dus voor elk wat wils ……

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com