U bevindt zich hier: Home » hobby » Kleurtijdschrift voor volwassenen

Kleurtijdschrift voor volwassenen

Geschreven door Elenea

kleurtijdschrift volwassenenKleurtijdschrift voor volwassenen want steeds meer mensen hebben het kleuren als ontspanning en ontstressen ontdekt. Je kunt bijna zeggen dat het een internationale hype is.! Niet zo vreemd, want kleuren is toegankelijk, ontspannend en zelfs stress verlagend. En net als puzzelen is het inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige hobby voor volwassenen.

Kleurtijdschrift voor volwassenen

Om antwoord te geven op de grote vraag naar kleurboeken geeft Denksport een kleurtijdschrift uit : Tijd voor Kleur!
Het papier van het tijdschrift is zorgvuldig geselecteerd, zodat er ook met viltstiften goed gekleurd kan worden. Met 22 x 27.5 cm is het een lekker grote uitgave, vol kleurplaten in verschillende stijlen. Van interessante patronen, mandala’s en landschappen tot bloemen, vlinders en andere dieren. Heerlijk om een aantal uren te kleuren.
Iedere 8 weken verschijnt er een nieuwe editie met prachtige kleurplaten.

Leuk om cadeau te geven of te krijgen.
Voor meer informatie:  www.denksport.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com