U bevindt zich hier: Home » moeders » 1 januari: de balans opmaken

1 januari: de balans opmaken

Geschreven door Elenea
1 januari

thebackpatio.wordpress.com

1 januari is dé dag om de balans op te maken. Oudejaarsdag is de dag van het vuurwerk afsteken. Voor de deur want dan waan je je veilig. Niets mis mee.
Maar dan wel op nieuwjaarsdag ook een stoere jongen zijn, en wel met de bezem graag! Niet alle kinderen zijn het daar mee eens.

1 januari maken we de balans op

Naar buiten kijkend, denk ik met schaamte terug aan de hevige sneeuwval van een week geleden en hoe ik toen ook niet de bezem ter hand heb genomen. Domweg te laat aan de oudjes uit de buurt gedacht. Die met zo’n pak sneeuw niet naar buiten kunnen omdat het zo glad is. Echt niet bij stilgestaan. Pas later realiseerde ik me dat ik best het straatje van mijn oude buurvrouw had kunnen vegen. Of op zijn minst mijn eigen stoep voor de passanten….

Soms moet je een balans opmaken. Ik verwacht veel van mijn eigen kinderen, maar moet dan ook laten zien hoe het hoort.weegschaal Opvoeden is voorleven, toch?

Gelukkig en een mooi 2010 VOOR, maar vooral MET iedereen!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com