U bevindt zich hier: Home » eropuit » Tandem fietsen kan relatietest zijn

Tandem fietsen kan relatietest zijn

Geschreven door Elenea
wallpaperscastle.com

wallpaperscastle.com

Tandem fietsen vraagt best wel samenwerking. Eenmaal goed in cadans en op tempo met de tandem, dan fiets je de speciaal voor tandemfietsers uitgezette tandemroute langs de IJssel. Je fietst door een weids landschap, langs de uiterwaarden van de IJssel en geniet van de mooiste en rustigste plekjes, en je steekt in de zomer met een pontje over de IJssel bij Rheden (in de winter is het ± 9 km omrijden !!!).
Voor het huren van een tandem  en voor de routebeschrijving en overige informatie surf je naar :

Tandem fietsen als relatietest

relatietestTandem fietsen is de bedoeling dat je samen kunt genieten van het fietsen. Wie is de leider en wie bepaalt de route kan discussies geven. Onbewust kan dit tandem fietsen dus een relatietest zijn, en wellicht slagen jullie glansrijk.

Heb je een tandem en ben je op zoek
naar een tandem fietsroute,
klik dan op : een tandemfietsroute van 56 km

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com