U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Wandelroutes met kinderen in herfst en winter

Wandelroutes met kinderen in herfst en winter

Geschreven door Elenea

wandelroutes voor kinderenWandelroutes in het bos, duinen of strand, er is altijd wat te beleven tijdens korte en middellange wandelroutes (5-15 km) in Nederland. De beschrijving van de startpunten is duidelijk en zijn met het openbaar vervoer of ander vervoer bereikbaar. De speelsheid straalt je tegemoet. Dit boekje biedt veel wandel- en kijkplezier. Met overzichten van paddenstoelen, sporen, schelpen etc.
Op stap in herfst en winter is een boek met leuke herfst- en winterwandelingen en natuurtips voor kinderen en de (groot)ouders.

Wandelroutes met kinderen

Er is niks lekkerder dan een herfst-of winterwandeling maken in de bossen. De prachtige kleuren, de drukke diertjes die als een gek wintervoorraden aan het aanleggen zijn, of juist de verstilde sneeuw en rijp op de bomen. Wandelen dus! Mét het hele gezin. Want ook de grootste milieuvervuilertjes, Nintendo en Wii-verslaafden knappen op van groene eh… roodbruine vergezichten. Alleen hoe krijg je ze het bos in? In deze gids vind je de tips en trucs om iedereen te mobiliseren er even uit te gaan.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com