U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Jaarlijkse vakantiebeurs in Utrecht

Jaarlijkse vakantiebeurs in Utrecht

Geschreven door Elenea

jaarlijkse vakantiebeurs utrechtJaarlijkse vakantiebeurs in Utrecht is een goede manier om op een grensverleggende manier alle informatie voor jouw vakantiebestemming uit te stippelen. Het is zien, proeven, luisteren, beleven, ontdekken en genieten.

Jaarlijkse vakantiebeurs

Wil je inspiratie opdoen voor het uitzoeken van je vakantie, sfeer proeven en locals ontmoeten, dan bezoek je de vakantiebeurs in Utrecht halverwege de maand januari. Er zijn meer dan 1500 exposanten.
Voor alle informatie surf je naar vakantiebeurs.nl

Wanneer je nu online je dagkaart koopt voor de Vakantiebeurs, krijg je € 3,50 korting. Uiteraard kun je ook de Middagkaart, Friday Night kaart en de Tienerkaart voordelig kopen en kun je alvast je voucher voor de Culinaire Route kopen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com