U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Rolgordijn als schoolbord

Rolgordijn als schoolbord

Geschreven door Elenea

rolgordijn schoolbord zelf makenRolgordijn als schoolbord is makkelijk zelf te maken. Ook zijn deze schoolbord rolgordjnen kan en klaar te koop. Leuke tip van een bezoekster: Bece heeft rolgordijnen waar je ongestraft op kan krijten!  De rolgordijnen hebben een magnetische schoolbordkwaliteit. Leuk voor de kinderkamer! Ook bevat de collectie van Bece 11 Trevira CS stoffen die bekend zijn om hun brandvertragende werking. Mooi en veilig.

Rolgordijn als schoolbord zelf maken

hiptafelzeil.nl

hiptafelzeil.nl

Zelf een rolgordijn maken doe je met zeil. Dit gordijn verduistert goed, is makkelijk af te nemen en je kunt er steeds weer een nieuwe quote op schrijven, want de stof heeft een schoolbord coating.
Het schoolbord zeil kopen, doe je hier.

Nu ook echt schoolbord tafelzeil! Je kunt erop schrijven met krijt of speciale schoolbordstiften en weer makkelijk afneembaar. Dit tafelzeil is zeer geliefd bij kinderen! Het zeil is makkelijk af te nemen en valt mooi en soepel om de tafel. 

  1. Heb je een oud rolgordijn, verwijder dan voorzichtig de oude stof
  2. Aan de rol bevestig je het nieuwe zeil
  3. Als je het zeil via internet bestelt, vraag dan of ze het zeil op een rol toezenden, want lelijke lijnen op je zeil is niet mooi.
  4. Lees de volledige werkbeschrijving met stap voor stap afbeeldingen bij airmagazine.nl/diy-rolgordijn-van-schoolbord-tafelzeil

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com