U bevindt zich hier: Home » actueel » Wensvlag maken voor vergeten kinderen

Wensvlag maken voor vergeten kinderen

Geschreven door Elenea

vlag maken voor het vergeten kind in Nederland 1Wensvlag maken voor vergeten kinderen tijdens de week van Het Vergeten Kind. MEEDOEN!!! Wat vroeger de Guusje Nederhorst Foundation was, is nu stichting Het Vergeten Kind en komt op voor de 33.000 ‘vergeten’ kinderen in Nederland. Dit zijn kinderen in bijvoorbeeld opvangcentra die niet een jeugd hebben zoals dit zou moeten zijn, mede dankzij politiek Den Haag.

Wensvlag maken

vlag maken voor het vergeten kind in NederlandOm deze kinderen niet te vergeten roept de stichting alle kinderen in Nederland op om een vlag te maken en op te sturen.

Elke ingestuurde vlag is een handtekening, die staat voor de wens om de situatie van deze ‘vergeten’ kinderen te verbeteren. De stichting hoopt dat er 33.000 kinderen meedoen aan de actie zodat voor alle ‘vergeten’ kinderen een vlag wordt ingekleurd.

Over de week van Het Vergeten Kind

De week van Het Vergeten Kind staat deze maand weer op de agenda. Van 29 januari tot 4 februari 2015 gaat er weer van alles te gebeuren, maar voor die tijd is jullie hulp heel hard nodig. Om deze week de aandacht te geven die het verdient wordt er door de stichting het Vergeten Kind voor de tweede keer de Vrolijkste Handtekeningenactie van Nederland georganiseerd, wat vorig jaar een gigantisch succes (41.000 wensvlaggen!) was. Dit jaar willen we dit overtreffen. Politiek gezien kan de stichting met deze actie de druk zo hoog mogelijk opvoeren, zodat er positief iets kan worden veranderd in het jeugdzorgbeleid van Nederland!

Alle ingezamelde wensvlaggen worden op 29 januari 2015 aangeboden aan politiek Den Haag tijdens een grootse manifestatie op het Spuiplein. Alle ambassadeurs, vrienden van de stichting (zoals Johnny de Mol, Dinand Woesthoff, Wendy van Dijk, Angela Groothuizen, en nog een aantal anderen) gaan zich voor de tweede keer hard maken voor alle vergeten kinderen in ons land (en dat zijn er meer dan 33.000).

Hoe meer wensvlaggen hoe geslaagder de actie natuurlijk! DOE MEE !!!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com