U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Hoe zindelijk worden met Cacabane

Hoe zindelijk worden met Cacabane

Geschreven door Elenea
kleinenfijn.nl

kleinenfijn.nl

Hoe zindelijk worden en liefst spelenderwijs zindelijk worden. Op het potje is niet altijd een pretje, maar zet je het potje in dit vrolijke kartonnen speelhuisje, Ma Cacabane (mijn poephuisje), dan is zelfs op het potje gaan en blijven zitten tot de kleine of grote boodschap is volbracht, een feestje.
Ma Cacabane kopen en bestellen in de kleur die jij wil bij kleinenfijn.nl/macacabene

Spelenderwijs zindelijk stappenplan

Stap 1: Imitatie Peuters doen niets anders dan imiteren. Hij wil alles graag zelf proberen. Maak daar gebruik van en plaats een potje naast de wc. Neem hem mee als je zelf naar de wc moet of zijn broertje of zusje. Zo gaat hij meer begrijpen van het fenomeen ‘plassen op het potje’. De volgende stappen lees je bij mamaenzo.nl/stappenplan-zindelijk-worden

Spelenderwijs zindelijk met Cacabane

Ma Cacabane is van binnen zo leuk geïllustreerd, dat ze er een tijdje in kunnen vertoeven. Het poephuisje is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, oranje, paars en roze. Met de Ma Cacabane creëer je een intieme en speelse ruimte rond het potje. Je kleintje wordt niet gestoord of afgeleid in z’n eigen wc-huisje. Zo maak je de potjes-training makkelijker én leuker!
De Cacabane heeft zelfs z’n eigen brievenbus en heeft van binnen en buiten superleuke spelletjes en kleurplaten. Het ideale hutje om te tekenen, plezier te maken, om je te verstoppen of heerlijk weg te dromen…

ma cacabane blanco om zelf te versieren

Maak snel plaats in huis voor dit fantastische kartonnen huisje! De buitenkant is helemaal blanco en kan je dus lekker vrij versieren, de binnenkant is bedrukt met kleine spelletjes en kleurplaten. Kopen en bestellen bij kleinezebra.com/cabane-nature

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com