U bevindt zich hier: Home » attracties » Leuke dingen doen in Zeeland

Leuke dingen doen in Zeeland

Geschreven door Elenea
leuke dingen doen zeeland

neeltjejans.nl

Leuke dingen doen in Zeeland, waar je een hele dag kunt genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans ligt midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur.

Leuke dingen doen

Nederland ligt voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kun je de geschiedenis opnieuw meemaken: Van de watersnood tot en met de bouw van de Deltawerken.

Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven je een indruk van de enorme kracht van het water.

Je kunt vanaf de rondvaartboot de Deltawerken te bekijken en je kunt er wandelen door het binnenste van de Stormvloedkering. Kinderen komen er tijd tekort en volwassenen gaan na afloop voldaan naar huis. Voor meer informatie surf je naar NeeltjeJans.nl

Combineer je bezoek met een boottocht/rondvaart over de Oosterschelde.

Leuke dingen doen in Zeeland

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com