U bevindt zich hier: Home » eropuit » Wandelen en fietsen over dijken

Wandelen en fietsen over dijken

Geschreven door Elenea
wandelen en fietsen over dijken

rivierenland.nl

Wandelen en fietsen over dijken met de Dijkenroute die start in Tiel. Al  kronkelend fiets je langs de rivier en volg je de noord- en zuidzijde van de Waal. Je steekt over met de fietsveer en dat op zich is al een belevenis om even extra van het water te genieten. Je fietst door het gebied de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal.

Wandelen en fietsen over dijken

Je kan er natuurlijk ook met de auto of de motor naar toe en bepaalde gedeeltes wandelen. Met de routeplanner van Rivierenland kan je zelf een route uitstippelen. De routeplanner geeft tips voor onderweg voor vele bezienswaardigheden en gezellige stops.
Surf naar rivierenland.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com