U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Kinderkleding betaalbaar en verantwoord

Kinderkleding betaalbaar en verantwoord

Geschreven door Elenea

verantwoorde kinderkleding kopen en ruilenKinderkleding en dan ook graag betaalbaar en verantwoord, voor ouders die waarde hechten aan stijl, mensen en milieu. Kleding die eerlijk is gemaakt, is vaak wel iets duurder. Dit is voor veel ouders een drempel. Deze zelfde ouders vinden eerlijke kleding wel belangrijk, maar willen niet teveel betalen. Met de Grow Up Club wordt eerlijke kleding weer betaalbaar.

Betaalbaar verantwoorde kinderkleding

Bambooz draagt zorg voor een relevant tweede leven via de speciale website of de kledingbank. Zo gaan we met zijn allen weer een stukje duurzamer met onze wereld en elkaar om, zonder dat het geld kost.

Op de bambooz.nl en in de winkel in Eindhoven vinden ouders de leukste ecologische en fair trade kinderkleding. Bij elke aankoop ontvangen de ouders vanaf nu een speciale retourzak. Daarmee kan de kleding teruggestuurd worden als deze niet meer past. Als je de kleding terug stuurt, krijg je direct 30% van de aanschafprijs terug in waardebonnen. Waarmee je dus opnieuw kan shoppen op Bambooz.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com