Gerelateerde artikelen

  • Lammetjes knutselen en maken als decoratie Lammetjes knutselen en maken als decoratie
  • Toast feestelijk en voor elke gelegenheid Toast feestelijk en voor elke gelegenheid
  • Schelpen zoeken en thuis knutselen Schelpen zoeken en thuis knutselen
  • Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas
  • Vogel en vogeltjes knutselen met diverse materialen Vogel en vogeltjes knutselen met diverse materialen
  • Uitnodiging kinderfeestje mooi voorbeeld Uitnodiging kinderfeestje mooi voorbeeld
moeders

Carnaval knutselen met varkentje Peppa

carnaval knutselen met varkentje peppaCarnaval knutselen en vieren doen we half februari. Een van de gezelligste feesten van het jaar en dat betekent verkleden! Carnaval vieren we in de dagen voorafgaand aan Aswoensdag, daarmee begint de vastentijd van 40 dagen tot aan Pasen. De carnavalstijd begint op de 11e  van de 11e  (11 november) om 11:11 juur.
Het Limburgse woord voor Carnaval is “vastelaovend”.

carnaval knutselen met varkentje peppa 2Het populaire varkentje Peppa, bekend van de televisieserie, is ook dol op verkleden. En wat is voor kinderen leuker dan zichzelf omtoveren tot hun favoriete TV karakter?

Carnaval vieren en knutselen met Peppa

Speciaal voor het doldwaze carnavalsfeest heeft Peppa een aantal doevellen en knutseltips beschikbaar om de kinderen helemaal in Peppa stijl te kleden. Zo kunnen ze zelf creatief aan de slag om hun eigen Peppa, George of Kelly Konijn masker te maken met behulp van karton en eierdoosjes, of een mooie hoed te knutselen van Kaatje Kat of Suzy Schaap. Nu nog bijpassende kleertjes erbij en klaar is het kostuum!

Hierbij de leuke Carnaval masker doebladen van Peppa om te downloaden. Klik op de afbeelding en print het doeblad van je keuze. Knip uit en klaar is het peuter Carnaval masker.

Kaatje KatPeppa (1)Suzy Schaap

carnaval knutselen met varkentje peppa 3

Over Peppa
Peppa woont samen met haar ouders en haar broertje George en maken samen veel avonturen mee. Peppa houdt van spelletjes, verkleden en van gezellige dagjes uit. Maar het allerliefste springt ze in een modderpoel. Haar avonturen lopen altijd goed af en eindigen met vrolijke knor.

Peppa is al 10 jaar een waar fenomeen in Groot-Brittannië en verovert ook in Nederland al vele kinderharten. Peppa staat voor vriendschap, delen, liefde en positiviteit en is niet voor niets het meest gewaardeerde pre-school merk van Groot-Brittannië! Voor meer informatie kunt u terecht op de website peppapig.com