U bevindt zich hier: Home » moeders » Vintage kleding kinderen en grow ups

Vintage kleding kinderen en grow ups

Geschreven door Elenea
talulabelle.nl

talulabelle.nl

Vintage kleding die gemaakt is van oude en nieuwe materialen. Het is heerlijk rondneuzen als jouw voorkeur uitgaat naar dit soort kleding. Authentieke kleding uit de jaren 80, dus geïnspireerd door het verleden. Het is een modeverschijnsel om kleding met een oude look te dragen.

Vintage kleding kinderen en grow ups

vintage meisjes jurkJe vindt dit soort kleding in de winkel Talulabelle. Je treft hier vrolijk gekleurde dames- en kinderkleding en accessoires aan. Nieuw wordt gecombineerd met oud.

Het is niet voor het eerst dat vintage in de mode is. In de jaren zestig was het reeds in om nieuwe kleding te combineren met oude. Gehaakte schoudertassen, bloemetjesjurken, blouses in grootmoeders stijl met ouderwetse patronen en veel ruches werden gedragen met moderne accessoires als kreukelleren laarzen en maiullots. In 1971 lanceerde de Franse stylist Yves Saint Laurent de vintage-stijl en de zogenoemde ‘vlooienmarktmode’. Meer lezen over Vintage bij : Vintagekleding

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com