U bevindt zich hier: Home » beurzen en Events » Huishoudbeurs en negenmaandenbeurs

Huishoudbeurs en negenmaandenbeurs

Geschreven door Elenea

Huishoudbeurs in de Rai te Amsterdam is een van de gezellige dagjes uit voor de vrouw. Shoppen, fashion kijken, meedoen aan creatieve workshops, proeven van de nieuwste culinaire hapjs en genieten van optredens. Ieder jaar in de maand februari. Voor meer informatie en voor het met korting online entreekaarten kopen in de voorverkoop surf je naar huishoudbeurs.nl

Huishoudbeurs en negenmaandenbeurs

huishoudbeurs en negenmaandenbeursMet je entreekaart voor de huishoudbeurs kun je ook de negenmaandenbeurs bezoeken. Huishoudbeurs entreekaart geeft je van 25 februari t/m 1 maart 2015 op dezelfde dag ook direct toegang tot de Negenmaandenbeurs. 

In februari 2015 vindt voor de 30e keer de Negenmaandenbeurs plaats in Amsterdam RAI. Nieuw tijdens de Negenmaandenbeurs is het Mama Café XL, de feestelijke ontmoetingsplek voor jonge ouders (in spe). Dit is dé plek voor een ontmoeting met andere (aanstaande) moeders, om ervaringen met elkaar te delen maar ook voor het winnen van leuke prijzen.
Het succesvolle concept van het Mama Café wordt in steeds meer steden georganiseerd. Mama Cafés vormen ontmoetingsplekken die (aanstaande) ouders en hun jonge kinderen laagdrempelig met elkaar in contact brengt. Het Mama Café Netwerk verbindt en ondersteunt deze lokale Mama Cafés.

De Negenmaandenbeurs, het grootste evenement op het gebied van baby’s en zwangerschap, gaat in februari 2015 weer van start in Amsterdam RAI. Van 25 februari tot en met 1 maart 2015 kunnen aanstaande en jonge ouders zich weer laten inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap. Voor de 30e keer pakt de Negenmaandenbeurs groots uit met spetterende modeshows, scherpe beursaanbiedingen, stylingadvies voor de babykamer en allerlei nieuwe producten.

BRON foto: verschutting.weblog.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com