U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Kidwalk is sporten voor pas bevallen vrouwen

Kidwalk is sporten voor pas bevallen vrouwen

Geschreven door Elenea
pptbackgorunds.blogspot.nl

pptbackgorunds.blogspot.nl

Kidwalk is werken aan je conditie na de bevalling. Ik kreeg een tip van Jacqueline, instructor in de regio Huizen, van Kidwalk. Deze ‘walk’ is bedoeld voor pas bevallen vrouwen, die graag weer wat aan hun conditie willen doen, maar hier niet aan toe komen doordat ze moeite hebben met het onderbrengen van hun baby. Maar nu is daar geen reden meer toe, want de baby gaat mee in de kinderwagen.

Kidwalk en wat is dat?

wat is kidwalkEr wordt een uur op in de open lucht gesport. Hierbij komt o.a. conditie, coördinatie en een stuk houdingstraining aan de orde, natuurlijk speciaal gericht op die spiergroepen die voor de pas bevallen vrouw van belang zijn.

  • KidWalk is sporten met je kind in de kinderwagen onder begeleiding van een expert die snapt dat een pas bevallen vrouw specifieke oefeningen moet doen.
  • KidWalk wordt gegeven op vele plaatsen in Nederland. Klik hier op waar en zie of er ook lessen worden gegeven bij jou in de buurt.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Caroline augustus 11, 2006 - 7:45 pm

Ik heb ook meegedaan aan de Kidwalk (Emmeloord) Het was heel gezellig en je bent lekker buiten bezig, daarnaast is het goed voor je conditie en houding. Ik heb er veel aan gehad

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com