U bevindt zich hier: Home » eropuit » Overnachten hartje Amsterdam

Overnachten hartje Amsterdam

Geschreven door Elenea
windketel.nl

windketel.nl

Overnachten midden in Amsterdam in je eigen privé-toren! En dat voor een relatief schappelijk prijsje. Helemaal leuk! De Windketel, het meest intieme, luxe gastenverblijf van Amsterdam, op 15 minuten lopen van de binnenstad en de Jordaan, biedt deze mogelijkheid.

Overnachten hartje Amsterdam

Het is een vrijstaand, achthoekig torentje met drie verdiepingen. Het historische gebouw is voorzien van een nieuw interieur en volledig ingericht voor een aangenaam verblijf van een weekend tot een aantal maanden.

Gasten komen van over de hele wereld. Ze vertellen dat ze aangenaam verrast waren door de privacy en de rust van de plek. Het torentje heeft drie verdiepingen en staat midden op het Watertorenplein naast een reusachtige witte watertoren die nog steeds in bedrijf is.
Meer info over een verblijf in de Windketel vind je hier!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com