U bevindt zich hier: Home » eropuit » Fotomuseum Den Haag en Gemeentemuseum

Fotomuseum Den Haag en Gemeentemuseum

Geschreven door Elenea

fotomuseum den haagFotomuseum Den Haag ligt pal naast het Gemeentemuseum. Met de start van een heerlijk kopje koffie bezoek je de jaarlijkse tentoonstellingen van gevestigde namen en nieuwe talenten. Vandaag was ik meer dan een uur binnen en heb de diversiteit in fotokunst tot mij genomen. Een ieder zal daarbij zijn voorkeur hebben. Ik vond het, ook deze keer, weer de moeite waard.

Fotomuseum Den Haag

Per jaar organiseert het Fotomuseum Den Haag circa zes tentoonstellingen over de meest uiteenlopende perioden, disciplines en genres van de fotogeschiedenis, waarbij opvalt dat dikwijls het mensbeeld centraal staat. Door deze brede aanpak – nationaal en internationaal, klassiek en hedendaags, zwart-wit en kleur, toegepast en autonoom – heeft het museum een groot publiek opgebouwd dat zich graag laat verrassen door het gevarieerde en hoogwaardige tentoonstellingsprogramma.

Voor de openingstijden, toegangsprijzen en contactgegevens surf je naar fotomuseumdenhaag.nl

De bezoekers van het fotomuseum maken ook mooie foto’s. Heb jij een mooie foto? Voeg deze dan toe aan Flickr pool, zodat hij ook te zien is op de website van het fotomuseum!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com