U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » Havenplaatsen in Nederland

Havenplaatsen in Nederland

Geschreven door Elenea
havens nederland bezoeken

Scheveningen

Havenplaatsen hebben vaak een bijzondere aantrekkingskracht. De haven van Rotterdam is de grootste haven. Maar Nederland heeft veel meer havenplaatsen, klein en groot: Harlingen, Scheveningen ……Met deze gids kan je 25 havenplaatsen in Nederland, verspreid over alle provincies, bezoeken. Leuk als je tijdens een weekend, dagje uit of een korte vakantie kennis wil maken met de cultuur en historie van de havenplaats.

Havenplaatsen bezoeken

Voor wie er een sportief dagje uit van wil maken, kan het bezoek aan de havenplaats combineren met één van de aangegeven wandel- of fietsroutes. Sommige routes bieden de mogelijkheid de havenplaats te ontdekken, terwijl andere routes door de landelijke omgeving voeren.

Adressen van leuke cafés, restaurants, musea en bezienswaardigheden staan in de gids vermeld op een overzichtelijke kaart van het centrum.
Meer lezen en/of bestellen, klik op havens bezoeken in Nederland

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com