U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Harten voor een hartendief

Harten voor een hartendief

Geschreven door Elenea
lucardi.nl

lucardi.nl

Harten voor een hartendief op Valentijnsdag, dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Dé dag om een stille liefde te vertellen, bij voorkeur anoniem, hoeveel je van haar of hem houdt.

De onderstaande foto heb ik ooit uit een tijdschrift gescheurd en in mijn bewaar schoenendoos gestopt. Nu gebruik ik de foto om jullie te laten zien hoe je met eenvoudige materialen een cadeau van sieraden met hartjes kunt maken. Een cadeau met een lieve uitstraling.

Harten voor een hartendief

Dus zoek met zorg diverse sieraden (bedels) met harten, hang ze aan een mooie leren veter en geef het kado onder de kerstboom, met Valentijnsdag of als jij iemand echt lief vindt en deze persoon ook nog eens erg lief is voor jou en voor anderen.

Op de foto zie je een zilveren hartje, een hartjesoorbel, een bronzen hart met kettinkje, een wit porseleinen hart en een kristallen hart.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com