U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » Uitjes tips met kinderen

Uitjes tips met kinderen

Geschreven door Elenea

uitjes tips met kinderenUitjes tips met kinderen die je gewoon gezien of gedaan moet hebben. De leukste attracties, wandelroutes, speelbossen, musea, pannenkoekenhuizen, speeltuinen, kinderboerderijen ………… en bijzondere plekjes die nog niet zo bekend zijn.

Uitjes tips met kinderen

Kennen jullie de handige boekjes : 1000 plekken die je gezien moet hebben. Boekjes om direct je koffers te pakken of om mee weg te dromen in je luie stoel.
Een daarvan is : 1000 plekken die je écht moet gezien hebben in Nederland met kinderen.

Bekende attracties als het Dolfinarium, de Efteling of Aviodrome worden afgewisseld door verrassende tips. Ontmoet de Sommeltjes aan het Sommeltjespad op Texel, kom spelen, knutselen en uitvinden bij de Spelerij in Dieren, of maak en bekijk kinderkunst in het Van Kinderenmuseum in Den Haag. Kies je voor een binnenspeelparadijs, of toch liever een Natuurspeeluiterwaard? Er zijn wel duizend mogelijkheden.

Dus bestellen voor jezelf of als cadeau.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com