U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Wijngaard bezoeken en wijnmuseum

Wijngaard bezoeken en wijnmuseum

Geschreven door Elenea
desk7.net

desk7.net

Wijngaard bezoeken in Nederland op loopafstand van het centrum van Arnhem. Daar bevindt zich ook het Nederlands wijnmuseum met daarnaast de kelders van een wijnhuis. In het museum volg je het boeiende proces van druif naar wijn. Op zaterdag is er een proeverij.

Wijngaard bezoeken en wijnmuseum

Combineer je bezoek aan het wijnmuseum met een bezoek aan de even verderop gelegen echte wijngaard in Dieren, “Domein Hof te Dieren“. Dit is de grootste ommuurde wijngaard van Nederland.
De op traditionele wijze gemaakte rode, witte en rosé wijnen zijn de afgelopen jaren al diverse malen in de prijzen gevallen. Je wordt van harte uitgenodigd om te komen kijken en proeven op deze Nederlandse biologische wijngaard van ruim twee hectare. Zowel individueel als met een groep ben je van harte welkom om te genieten in een Provençaals mediterrane ambiance!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com