U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Fotograferen in topkwaliteit

Fotograferen in topkwaliteit

Geschreven door Elenea
cameraland.nl

cameraland.nl

Fotograferen doen we tegenwoordig allemaal met de telefoon en/of met een digitale camera. Een goede foto maken is wel wat anders dan op een knopje drukken. Voor een fotograaf is een perfecte kwaliteit van zijn afdrukken van het grootste belang. Je wilt natuurlijk niet net dat perfecte moment gevangen hebben met een inferieur toestel. Met een camera, die jouw eisen voldoet, zorg je ervoor dat je het plaatje wat jij in je hoofd hebt ook precies zo op papier kunt vangen.

Fotograferen in topkwaliteit

Succes verzekerd
Met een camera van Leica ben je van succes verzekerd. Deze camera’s, digitaal en analoog, stellen nooit teleur. Een hoge resolutie zorgt voor de scherpste foto’s. Ze hebben een uitgebreid gamma aan lenzen om onder alle lichtomstandigheden mooie plaatjes te kunnen schieten. Hun functionele design garandeert dat ze gemakkelijk en intuïtief in het gebruik zijn. Veel van de camera’s zijn extra compact, zeer licht in gewicht, en zijn stof- en waterbestendig. En met de mooiste accessoires maak je je camera jezelf helemaal eigen.

Dit merk van robuuste Duitse makelij gaat al bijna 150 jaar mee. Sterker nog: de makers van dit merk waren in de jaren 1920 de uitvinders van het fototoestel zoals wij dat kennen! Wie nam er als kind niet zijn eerste vakantiekiekjes met een echte camera met een fotorolletje erin? Maar hoewel de kwaliteit van de ‘ouderwetse’ kleinbeeldcamera’s overeind blijft, kiezen de meeste mensen tegenwoordig voor digitale camera’s.

Robuuste camera’s
De Leica staat garant voor kwaliteit, wat het de ideale camera maakt voor hobbyfotografen en professionals. Er is een bekende anekdote van een camera die tijdens de Tweede Wereldoorlog een kogel tegenhield voor zijn eigenaar. Daarna bleef het toestel gewoon functioneren, het staat nu in een museum. Dit cameramerk heeft dan ook al meer dan eens het wereldrecord voor duurste camera ter wereld gebroken. Omdat ook de oude toestellen nog prima functioneren, ging er laatst een uit het jaar 1923 voor meer dan twee miljoen euro over de toonbank. Een merk dat tegelijkertijd retro en helemaal van deze tijd is: met deze Duitse toestellen zit je dus sowieso goed.

Digitale foto bewerken

Wil je snel een foto bewerken of aanpassen dan kun je direct online via je browser terecht bij fotoaanpassen.nl
Upload je foto of vul de URL in van een foto op Internet.
Je kunt daarna eenvoudig je foto verkleinen, verscherpen, roteren en/of spiegelen. Ook kun je allerlei effecten en filters toepassen, zoals: rode ogen verwijderen, sepia maken of helderheid en contrast bijstellen. Daarna kun je de foto downloaden of online bewaren.
Let op!  De maximale grootte van een te uploaden foto is ongeveer 6 MB. Grote foto’s worden ook automatisch verkleind naar 1024×768.

Fotografie Cursus

Voor een beginners fotografie cursus of als je een expert in fotobewerking wilt worden. Leer je camera instellen, de perfecte foto’s maken en deze bewerken in Lightroom met deze cursus mogelijkheden.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com