U bevindt zich hier: Home » eropuit » Sleepbootdagen zijn gezellig

Sleepbootdagen zijn gezellig

Geschreven door Elenea
nijkerksesleepbootdagen.nl

nijkerksesleepbootdagen.nl

Sleepbootdagen zijn een jaarlijks terugkomend evenement in Nijkerk. Deze Nijkerkse sleepbootdagen vinden plaats rond eind augustus/begin september. In de haven kan je kijken naar klassieke schepen en er is een uitgebreid programma met o.a. een havenmarkt, oldtimershow en demonstraties van oude ambachten. Het is een dagen durend evenement Zet alvast in je agenda !!!!

Een sleepboot is een relatief klein schip met een groot motorvermogen en met speciale schroeven en wordt gebruikt in de sleepvaart.

Sleepbootdagen zijn gezellig

Er zullen weer unieke klassieke slepers te zien zijn in de mooie haven van Nijkerk. Daaromheen zullen er allerhande festiviteiten worden georganiseerd. Er zal voor elk wat wils zijn, voor zowel jong als oud!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com