U bevindt zich hier: Home » moeders » Zwangerschap bola is sieraad met belletje

Zwangerschap bola is sieraad met belletje

Geschreven door Elenea
u-boutique.com

u-boutique.com

Zwangerschap bola is een ketting die je draagt ter hoogte van je navel, als je zwanger bent. Je kindje kan in de buik al geluiden horen, en het zachte tinkelen van het belletje tegen jouw buik, zal daarom heel vertrouwd gaan klinken, en een associatie met veilige gevoel van mama’s buik worden. Na de geboorte zal je kindje steeds rustig worden als hij/zij het belletje hoort!

Zwangerschap bola

Vandaar dat het gebruikelijk is de zwangerschapsketting na de geboorte boven het bedje te hangen, zodat je baby het belletje in bed kan horen, en rustig zal slapen.Wist je dat als je baby ongeveer 20 weken in je buik zit  hij of zij al geluid hoort?
Kijk hier voor een uitgebreide collectie kettingen.

https://www.youtube.com/watch?v=DxmEojngMoA

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?