U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Grote rommelmarkten en brocante

Grote rommelmarkten en brocante

Geschreven door Elenea

Grote rommelmarkten antiekmarkten curiosaGrote curiosamarkten en brocante markten in Nederland, die vol liggen met mooi antiek en curiosa, leuke verzamelobjecten en spullen uit Grootmoeders Tijd. Waar van alles te vinden is van top antiek tot de kleinste snuisterijen, van kristallen lampen tot schitterende poppen, van klein zilverwerk tot grote meubels, veel schilderijen, mooi glaswerk, exclusief porselein, tin, verlichting, verzamelartikelen, instrumenten, boeken, curiosa, enz. vind je bij vanaerlebv.nl

Grote rommelmarkten

Om in de stemming te komen surf je ook even naar meukisleuk.nl

Vijf redenen waarom rommelmarkten zo leuk zijn :

  • 1. Je geeft je schatjes een nieuwe thuis.
    Als lid van de anonieme shopaholics is het geen verrassing dat mijn kasten uitpuilen met kleding die ik niet voldoende aandoe. De laatste jaren, ok nee dat is een leugentje, de laatste maanden ben ik iets wijselijker beginnen kopen. Vorige maand heb ik slechts één jasje online besteld, wat een overwinning, al zeg ik het zelf. Het is dus enorm fijn dat ik op deze manier mijn leuke kleding, die net niet leuk genoeg is, een betere thuis kan geven.
  • 2. Lees verder bij quipsandscribbles.blogspot.nl/vijf-redenen-waarom-rommelmarkten

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Stichting Recreatieve Evenementen Hoek van Holland december 31, 2010 - 12:05 pm

Kan ik hier ook mijn Curiosa en Antiekmarkten op zetten
Wij starten op 10 April met deze markten iedere 2 de zondag van de maand in Hoek van Holland
De lokatie is om een verdedigingsfort uit 1881 nu ingebruik als museum
een top lokatie in Hoek van holland
Graag een reactie wat ik moet doen

Reageer
Elenea december 31, 2010 - 12:13 pm

@Kessenich. Als je mij een e-mail stuurt met een stukje tekst en foto over de Curiosa en Antiekmarkten, dan plaats ik een artikel met de link naar jouw site. Mijn e-mailadres is : elenea.hobby@gmail.com

Reageer
Stichting Recreatieve Evenementen Hoek van Holland december 31, 2010 - 12:05 pm

Kan ik hier ook mijn Curiosa en Antiekmarkten op zetten
Wij starten op 10 April met deze markten iedere 2 de zondag van de maand in Hoek van Holland
De lokatie is om een verdedigingsfort uit 1881 nu ingebruik als museum
een top lokatie in Hoek van holland
Graag een reactie wat ik moet doen

Reageer
Elenea december 31, 2010 - 12:13 pm

@Kessenich. Als je mij een e-mail stuurt met een stukje tekst en foto over de Curiosa en Antiekmarkten, dan plaats ik een artikel met de link naar jouw site. Mijn e-mailadres is : elenea.hobby@gmail.com

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com