U bevindt zich hier: Home » actueel » Slaapritme en eetritme baby bijhouden

Slaapritme en eetritme baby bijhouden

Geschreven door Elenea

eetritme en slaapritme baby bijhoudenEetritme en slaapritme van je baby bijhouden. Vroeger deed je dat met het 10-daagse kraamboek (aantal poepjes, plasjes, voedingen, etc.) nogal een opgave, laat staan als je dit vrij lang moet bijhouden. Dus er is blijkbaar behoefte aan een app waarin je dit kunt bijhouden. Een Amerikaanse vader is begonnen met een app om dit bij te houden.

Slaapritme en eetritme baby

Trixie Tracker is een app waarin je informatie over je baby opslaat, zodat je precies in de gaten kunt houden hoe hij eet, slaapt, drinkt. Het doet een beetje denken aan een spreadsheetprogramma waarin je gegevens bijhoudt en automatisch dingen kunt laten uitrekenen. De Trixie Tracker rekent ook van alles voor je uit en als je de gegevens goed invult, kan de app uiteindelijk zelfs voorspellingen doen.

waarmee je het eet-, leef-, een slaapritme van je baby in kaart kunt brengen en in de gaten houden.
Handig, maar ook een aanleiding voor obsessief gedrag, want je zou bijna vergeten waar het om draait: de verzorging van en contact met de baby.

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Francisca maart 28, 2007 - 11:06 am

Tja niets moet natuurlijk maar ik vond toen het kraamboek op was het wel handig om op te schrijven hoeveel ik links/rechts kolfde en hoeveel de kleine dronk. Toen ik vaste hapjes introduceerde vond ik het leuk te vermelden wat ze at. Toen ze 1 jaar werd ben ik gestopt met het eetpatroon bij te houden. Slaappatroon en poepluiers noteerde ik overigens na die 10 dagen niet meer. Hooguit als er lang/raar oid geslapen werd vond ik dat het noteren waard. Na haar 1e verjaardag is het boekje een dag-boekje geworden en nog wordt er wel in vermeld wat ze wel of niet gegeten heeft, wat ze wel niet allemaal geleerd/gedaan heeft etc. Hoe lang ik er nog mee doorga weet ik niet, maar het lijkt mij later een leuk naslagwerk.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com