U bevindt zich hier: Home » eropuit » Levende standbeelden WK in Arnhem

Levende standbeelden WK in Arnhem

Geschreven door Elenea

levende standbeelden Ramblas Barcelona 2002Levende standbeelden vind je ieder jaar in augustus/september in Arnhem. Er vindt dan een kampioenschap levende standbeelden plaats. Het evenement is onderdeel van het wereldkampioenschap ‘World Statues Festival’, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste evenement ter wereld op het gebied van de levende standbeelden en trekt jaarlijks meer dan 300.000 bezoekers. Voor meer informatie surf je naar worldstatues.nl

world statues festival arnhem

Levende standbeelden

WORKSHOP levend standbeeld
Wil je leren stilstaan en “bewegen” als een standbeeld dan zijn er workshops waar je de fijne kneepjes van het vak kunt leren. Een workshop bestaat voornamelijk uit vier onderdelen: drama, verhaal, kostuum en grime.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com