U bevindt zich hier: Home » beurzen en Events » Lentedagen op landgoed rondom kasteel

Lentedagen op landgoed rondom kasteel

Geschreven door Elenea

witte tulpenLentedagen starten vanaf eind maart/begin april, o.a. met de Lentedagen in Recreatiegebied Bussloo, Gelderland. Je kunt er workshops volgen, de nieuwste fietsen en wandelschoenen uitproberen, je laten informeren over de nieuwste trends en producten, meedoen aan het NK Tent Opzetten en genieten van optredens van onder andere de populaire boyband B-Brave.

Lentedagen en lentebeurs

  • Het lente-evenement,  de ANWB Lentedagen, als start van het buitenseizoen vindt plaats op 18 & 19 april 2015 in Recreatiegebied Bussloo, Gelderland. Het beloven twee heerlijke dagen te worden, vol verrassingen en inspiratie voor het buitenseizoen.

  • Lentedagen Veendam, op 24 en 25 mei 2015, bij de Borgerswoldhoeve in Veendam, het decor van de Lentedagen. Wat ooit begon als een spontaan idee is anno 2015 uitgegroeid tot een groot voorjaarsevenement. Jaarlijks bezoeken ongeveer 5.000 mensen, jong en oud, de Lentedagen op het oude schiereiland.
  • lentetuinenwoonbeurs.nl in Zwolle
  • jaarlijkse Lente Fair op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2015 op Landgoed Kasteel Aerwinkel. De activiteiten strekken zich uit over het hele landgoed. Daarnaast is er een programma met grote variëteit aan activiteiten. Optredens en demonstraties zullen steeds van korte duur zijn, zodat je voldoende mogelijkheden hebt om langs de stands te struinen of op een gezellig terras een kopje koffie met Limburgse vlaai te smikkelen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com