U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Tuinieren met kinderen

Tuinieren met kinderen

Geschreven door Elenea

Tuinieren met kinderen is gewoon wat tijd in de tuin rondbrengen met jouw eigen kleine tuinkabouter. Let maar op, ze zeggen zelfs als het zonnetje nog maar een beetje schijnt: “Mam, gaan we weer in de tuin werken?” Zandbank, glijbaan, schommel en fietsjes worden niet aangekeken. Mama helpen in de tuin is het mooiste wat er is. Met een eigen minikruiwagen af en aan lopen met onkruid en blaadjes.

Tuinieren met kinderen

tuinieren met kinderen 1In het enthousiasme van de kleine tuinkabouter kunnen er natuurlijk ook wat vaste plantjes uit de grond getrokken worden i.p.v het onkruid. Daarom lijkt mij het boek “Tuinieren met kinderen” van Kim Wilde een goede koop.

Het boek zit boordevol inspirerende projecten voor grote en kleine kinderen (én hun ouders) waarmee de schoolvakanties omvliegen en die gegarandeerd de belangstelling wekken voor alles wat leeft. Kim Wilde laat geweldige, goed uitvoerbare ideeën zien aan de hand, van miniatuurtuintjes op vensterbanken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com