U bevindt zich hier: Home » eropuit » Pretpark van 2 tot 12 jaar is Julianatoren

Pretpark van 2 tot 12 jaar is Julianatoren

Geschreven door Elenea
pretpark julianatoren.nl

julianatoren.nl

Pretpark dat gezellig, veilig en overzichtelijk is en méér dan 60 te gekke attracties heeft voor een heerlijk dagje uit voor het gezin met kinderen van 2 tot 12 jaar. Van half/eind maart tot eind oktober kan je ouderwets gezellig draaien, zwaaien en zwieren in het  familiepretpark Julianatoren in Apeldoorn aan de Amersfoortseweg. koningin juliana toren

Pretpark van 2 tot 12 jaar is Julianatoren

Er zijn dus meer dan 60 attracties en als je eenmaal binnen bent zijn alle attracties gratis, dus kan je zo vaak als je wilt !! Dus geen tranen bij de allerkleinsten ….. Voor de juiste openingstijden en alle informatie surf je naar julianatoren.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com