U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Uniek behang voor een baby- of kinderkamer

Uniek behang voor een baby- of kinderkamer

Geschreven door Elenea
roodborstje.eu

roodborstje.eu

Uniek behang voor een sfeervolle babykamer en kinderkamer. Het inrichten van de baby- of kinderkamer is altijd weer een moment waarop je je fantasie helemaal de vrije loop mag laten. Ontzettend leuk toch om een mooie commode, wieg, bed en kledingkast uit te mogen zoeken? Heb je deze meubels echter nog van oudere kinderen of familie, dan zijn er alsnog genoeg dingen die helpen er een snoezige kamer van te maken. Kijk maar eens naar het prachtige behang met uniek design van Roodborstje.

Retrostijl is weer helemaal hip

uniek behang babykamer kinderkamerBen je fan van de retrostijl, dan vind je dit behang zeker mooi. Vrolijke kleuren zoals bruin, oranje, oudroze, groen en blauw voeren de boventoon, maar ben je op zoek naar en andere kleur dan kan dat in overleg ook. Op het behang vind je illustraties van vosjes, of terugkerende patronen van cirkels, sterren en bloemen. De matte uitstraling van het behang zorgt voor een in het oog springend design met toch een rustige ondertoon.

Niet alleen mooi maar ook nog eens praktisch

uniek behang babykamer kinderkamer 1Het behang leent zich er prima voor om in opvallende muur in de kamer te maken, als je de rest van de muren effen houdt. De afzonderlijke rollen behang hebben een afmeting van 50 x 300 cm waardoor ze haast in iedere baby- of kinderkamer geplaatst kunnen worden. De rollen zijn gemaakt van sterk vliesbehang wat gemakkelijk aangebracht kan worden met behangplak. Daarnaast verkleurt het behang niet, werkt het brandvertragend en kan het ook nog eens gemakkelijk worden afgenomen met een vochtige doek.

De persoon achter Roodborstje

unieke poster kinderkamer babykamerIllustratice Ellen van Der Velden ging tijdens haar eigen zwangerschappen enthousiast aan de slag voor haar eigen kinderen. Steeds weer opnieuw geïnspireerd groeide de eerste schetsen uit tot een complete collectie artikelen. De producten die Roodborstje nu aanbiedt (geboortekaartjes, behang en prints) zijn allemaal met de hand getekend door Ellen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com