U bevindt zich hier: Home » eropuit » Film Bibi en Tina voor paardenmeisjes

Film Bibi en Tina voor paardenmeisjes

Geschreven door Elenea

Bibi en TinaFilm Bibi en Tina is voor paardenmeisjes en de kinderfilm zit vol met hekserij, romantiek, avontuur en de nodige achtervolgingen te paard. Alle paardenmeisjes kunnen hun hart ophalen bij de film Bibi & Tina, naar de gelijknamige, populaire animatieserie. Bibi & Tina. Beste vriendinnen Bibi en Tina brengen hun zomervakantie samen door bij de manege en beleven daar de nodige avonturen.

Film Bibi en Tina voor paardenmeisjes

Verhaal Bibi & Tina
Bibi en Tina paardenfilm 29 april 2015Bibi Blocksberg is een meisje met bijzondere krachten: ze is een heks. Met haar beste vriendin Tina brengt ze de zomervakantie door bij de manege. Samen gaan de twee iedere dag heerlijk paardrijden. Maar deze zomer zijn er nogal wat problemen. Zo zit de mooie maar onbetrouwbare Sophia achter Tina’s vriendje Alexander aan. Ze probeert hem zelfs zover te krijgen dat hij met haar meegaat naar kostschool in Engeland. Tina is helemaal over haar toeren. En alsof dat nog niet erg genoeg is, doet de sluwe zakenman Hans Kakmann zijn uiterste best om Alexanders vader het veulen Socrates af te troggelen. Op de dag van de grote paardenrace bij het kasteel in de buurt weet Bibi niet meer wat ze moet doen en voor wie ze moet opkomen. Niet alleen Socrates staat op het spel, maar ook haar vriendschap met Tina…

Sarah & Julia
tweeling sarah en juliaVan jongs af aan zijn Sarah (16 jaar) en Julia (13 jaar) bezig met zingen, dansen en acteren. De zusjes speelden ieder al op jonge leeftijd in musicals als Ciske de Rat, The Sound of Music, Mary Poppins, Shrek en Hij gelooft in mij. Ook zongen ze bij het Kinderen voor Kinderen-koor en spraken ze al eerder stemmen in voor o.a. Winx Club en Zoey 101. Julia speelde mee in de film Heksen bestaan niet en Sarah in de bekende videoclip van MainStreet, Mind is blown. Vorig jaar deden ze als duo mee aan het Junior Songfestival met het nummer Live life en behaalden daarmee de 3e plaats in de finale. Hun tweede single Celebrate we’re young belandde op de 1e plaats in de Kids Top 20, evenals de opvolger Gold. Momenteel scoren ze hoge ogen met de single Ik ben ik, jij bent jij die tevens de titelsong is van de bioscoopfilm Jack bestelt een broertje. Meer info: www.sarahjulia.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com