U bevindt zich hier: Home » eropuit » Nieuwe shows in Avonturenpark Hellendoorn

Nieuwe shows in Avonturenpark Hellendoorn

Geschreven door Elenea

nieuwe shows en avonturen pretparkNieuwe shows en avonturen in het Avonturenpark Hellendoorn met o.a. zeeleeuwen en pinguïns in een gloednieuwe show. Vanaf 3 april 2015 vertonen de zeeleeuwen en pinguïns dagelijks hun kunsten tijdens een gratis show: de Zeeleeuwenshow. Samen met een professioneel team verzorgers nemen de dieren het publiek mee in een spannend, grappig en leerzaam verhaal.

Nieuwe shows en avonturen

Zinderende Zomeravonden
Tijdens de Zinderende Zomeravonden is het park tot 22:00 uur geopend, dus genoeg tijd voor een extra ritje in de Tornado of een extra afdaling van de waterglijbanen in Aquaventura Slidepark. De Zinderende Zomeravonden vinden plaats op 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus 2015 en worden om 21:45 uur afgesloten met een spetterende vuurwerkshow!

spellendoornBen je dol op spelletjes? Met Spellendoorn ontvangen kinderen bij de entree een deelnameformulier om de leuke en uitdagende spellen in het park te spelen. Naast plezier in de attracties kunnen kinderen hun hersens laten kraken met vragen en raadsels, die door het hele park verspreid zijn. Ze maken daarbij kans op mooie prijzen.

Gloednieuwe show van Kareltje & Jasmijn
Het Gouden Theater is het domein van Kareltje & Jasmijn, waar zij dit jaar een nieuwe show opvoeren. Kareltje is een vrolijke kok die gek is op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij komische avonturen. In de gloednieuwe show is Kareltje jarig. Jasmijn lijkt dit echter vergeten te zijn! Hoe gaat dit aflopen? De fonkelnieuwe show van Kareltje & Jasmijn is van 3 april tot 1 nov 2015 in weekenden, tijdens schoolvakanties en op feestdagen te zien in het Gouden Theater Paleis in Avonturenpark Hellendoorn.

zomeravondAquaventura Slidepark
Bezoekers kunnen tijdens de zomerperiode ongekend waterpret beleven in het Aquaventura Slidepark, het complete waterparadijs met maar liefst 11 waterslides! De exotische palmbomen, het heerlijke zandstrand en de vrolijk gekleurde achtbanen geven een ultiem zomers gevoel. Aquaventura Slidepark is geopend van begin juni tot en met half september en is toegankelijk voor slechts € 3,- Bij zeer mooi weer kan deze periode worden vervroegd en verlengd. Houd hiervoor de website van het park in de gaten.

halloween heksendoornHeksendoorn 3 oktober 31 oktober 2015
Dit jaar viert Avonturenpark Hellendoorn een jubileum! Maar liefst 15 jaar geleden bood het park als eerste attractiepark in Nederland extra Halloween thema-activiteiten aan voor het hele gezin. Sindsdien is het park rondom Halloween bezaait met pompoenen en de thuisbasis van vele griezelige wezens. Om het jubileumjaar te vieren, staat het park de gehele maand oktober in het teken van Heksendoorn.
Opperheks Odelia zwaait vanaf 3 oktober 2015 de scepter over het park en weet de bezoekers op allerlei manieren te vermaken….en te laten schrikken! De attracties zijn extra spannend gemaakt en uiteraard is het griezelen geblazen in de angstaanjagende spookhuizen! De waaghalzen onder ons kunnen op zaterdag 17, 24 en 31 oktober 2015 extra lang griezelen in het donker. Het park is dan tot 21:00 uur geopend en deze avonden worden afgesloten met een sensationele vuurwerkshow.

Familiepas
Families die geen genoeg kunnen krijgen van alle attracties, activiteiten en shows hebben dit jaar de mogelijkheid een voordelige familiepas aan te schaffen. Met deze pas kunnen tot maar liefst zes familie- of gezinsleden die op hetzelfde adres wonen het hele seizoen genieten van alle pretparkpret. En opa en oma mogen gratis mee!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com