U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Blaasstift Blopens is creatief vanaf 4 jaar

Blaasstift Blopens is creatief vanaf 4 jaar

Geschreven door Elenea

blaasstift vanaf 4 jaarBlaasstift Blopens is creatief speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar. Door te blazen op de speciale Blopen, die eruit ziet als een gewone pen, vernevelt de inkt zich over het papier en maken kinderen aantrekkelijke effecten. Met de herbruikbare sjablonen en een de kinderlijke fantasie kunnen kinderen de meest prachtig gekleurde kunstwerken met airbrush-effect maken. Jr kan ook met de Blopennen schrijven en tekenen. Blopens is veilig en heeft in Frankrijk al zijn succes bewezen.
De blaasstiften Blopens hier kopen.

Blaasstift Blopens is creatief speelgoed

Kinderen kiezen een sjabloon, hun favoriete kleur en blazen door het speciale mondstuk van de Blopen waarna er inkt uitspuit. Door hard of zacht te blazen, de pen recht of schuin te houden, worden diverse artistieke effecten gecreëerd. Niet alleen stimuleert Blopens de creativiteit en het concentratievermogen van kinderen, het blazen is ook goed voor de ontwikkeling en training van de mondspieren en wordt daarom ook gebruikt door logopedisten.

Veilig, omdat een dunne, niet giftige, nevel zich verspreid op het papier. Het is niet mogelijk de inkt uit de pen op te zuigen. Indien de nevel onverhoopt op een ander oppervlak terecht komt dan op het papier, dan is dit geen probleem. De inkt is eenvoudig te verwijderen.

frozen blaaspen vanaf 4 jaar

Vanaf mei 2015 zijn er speciale Blopens Frozen pennen te koop. Kinderen kunnen creatief aan de slag met sjablonen van deze razend populaire, met 2 Oscars bekroonde, animatiefilm en hun eigen Frozen deurhanger of fotolijstje maken. Blaas de vriendelijke sneeuwman Olaf, Koning Elsa, haar zusje Prinses Anna of een van de andere helden uit de film nieuw leven in met Blopens Frozen. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com