U bevindt zich hier: Home » educatief » Educatief uitje met kinderen

Educatief uitje met kinderen

Geschreven door Elenea

Educatief uitje leerzaam en gezellig dagje uit met de kinderenEducatief uitje met kinderen is het Deltapark Neeltje Jans, dé locatie om educatief en plezier te combineren. Je maakt bijvoorbeeld een wandeling door het binnenste van de Stormvloedkering en ontdekt het onderwaterleven van de Oosterschelde in het grootste aquarium van Zeeland.

Educatief uitje met kinderen

Verkoeling vind je op de spectaculaire waterglijbaan en de waterspeelplaats. Een bezoek is pas compleet als je de zeehondenshow, de walvisexpositie hebt gezien, in de orkaanmachine een heuse storm hebt meegemaakt en één van de grootste speelkastelen van de omgeving hebt bezocht.
Alles staat garant voor een gezellig dagje uit met de kinderen.

Voor tentoonstellingen en actuele informatie klik op neeltjejans.nl

https://www.youtube.com/watch?v=bheDcmxOGFY

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com