U bevindt zich hier: Home » akties en mail en win » Kleurplaat en brief voor zieke kinderen

Kleurplaat en brief voor zieke kinderen

Geschreven door Elenea

pieter postKleurplaat en brief voor zieke kinderen, DOE MEE! De bekende en behulpzame postbode Pieter Post heeft een geweldig idee. Hij vindt dat zieke kinderen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken door hen een hoop leuke tekeningen en opbeurende brieven te bezorgen.
Op dinsdagmiddag 19 mei 2015 bezorgt Pieter Post hoogstpersoonlijk alle post bij de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht, samen met Pieter Post speelgoed en een prachtige taart.

  • Wie helpt mee en zorgt ervoor dat Pieter deze middag met volle postzakken bij de kinderen aanklopt?

Pieter Post roept alle kinderen in Nederland dan ook op om een mooie tekening te maken of een leuke brief of kaart te schrijven, die hij bij de kinderen kan bezorgen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.
Ook heeft Pieter een kleurplaat gemaakt die kinderen kunnen inkleuren en opsturen.

Het wordt een feestelijke middag, want naast postzakken vol post neemt Pieter ook zijn gloednieuwe speelgoed mee en een vrolijke Pieter Post taart, waar de kinderen van zullen smullen. Wie helpt er mee om de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis een onvergetelijke middag en een lach op het gezicht te bezorgen?

  • Stuur de kleurplaat of je tekening, kaart of brief naar onderstaand adres en help andere kinderen om hun ziekte voor even te vergeten. Inzenden kan tot en met 15 mei 2015 a.s.
  • Het adres is : Pieter Post, Vlijtseweg 89-91, 7317 AE Apeldoorn.

https://www.youtube.com/watch?v=Eg01eFURCBU

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com