U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Handige stijlvolle tas voor alle gelegenheden

Handige stijlvolle tas voor alle gelegenheden

Geschreven door Elenea
tas voor alle gelegenheden

window shopper

Handige stijlvolle tas en voor alle gelegenheden die zouden we allemaal wel willen hebben. “De buitenkant van de tas is je entree, de binnenkant is hoe het er in het echt vaak uitziet” grapt Klaartje de Hartog, ontwerpster en eigenaresse van Keecie, die vaak de humor van stressvolle situaties inziet. “Hoe gek is het leven soms, je gaat van een zen Hortus bezoekje naar een belangrijke meeting en tussen die twee momenten zit soms letterlijk maar 5 minuten.”

Keecie ontwerpt tassen die aansluiten, flankeren en charmeren bij uiteenlopende momenten. Soms dragen ze je ambitie letterlijk. Of redden ze je dag van een klein drama bij de fietsenstalling.

Handige tas en portemonnee

  • Furry Fellows is nieuw in de collectie, een overzichtelijke portemonnee met een vakje voor muntgeld en een vakje voor pasjes. Bergen verzet je met portemonnee Move Mountains en de Mini Tweet key ring waakt over je sleutels.
    De tinten Faded Blue en Fresh Green zijn aan Keecies’ kleurenpalet toegevoegd.
  • De tassen zijn van soepel hoogwaardig leer en zijn robuust wanneer het erop aankomt, fietsend door de regen. Het design is stoer en verfijnd tegelijkertijd. Warme bruinen, zachte pastels en oker trekken je garderobe uit winterse grauwheid of zijn juist ondersteunend aan een perfect gekozen combinatie

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com