Gerelateerde artikelen

  • Bouwplaat goggomobil is hebbeding Bouwplaat goggomobil is hebbeding
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
  • Stippentechniek voor en met kinderen Stippentechniek voor en met kinderen
hobby

Kleurboek met tovertekeningen

Kleurboek met tovertekeningenKleurboek met tovertekeningen is een magisch kleurblok voor kinderen, van 6 tot 10 jaar, waarin de kinderen kleuren op nummer of symbolen. Koop een magisch kleurblok, pak je stiften of potloden en ontdek zelf al kleurend de magie van de tovertekening.

kleurplaat kleuren op nummer of symbool

Kleurboek met tovertekeningen

In alle vakjes van de tekening staat een nummer of symbooltje. Elk nummer of symbooltje staat voor een kleur. Het aantal nummers en symbooltjes kan iedere tovertekening anders zijn. Je hebt nooit meer dan negen verschillende kleuren nodig om te kunnen toveren.

Onze tweeling van 7 jaar hebben de tovertekeningen van het magische kleurblok ingekleurd. Ze waren veel momenten en met veel plezier aan het kleuren, want de resultaten zijn verrassend. Een aanrader dus
Magisch Kleurblok bestellen en kopen doe je hier.

kleurblok voorbeeld