U bevindt zich hier: Home » eropuit » Antiekmarkt brocante Luik zondagochtend

Antiekmarkt brocante Luik zondagochtend

Geschreven door Elenea

antiekmarkt brocanteAntiekmarkt op de Maaskades in Luik, België. Elke zondagochtend is er een grote brocante markt met in de buurt een ruime keuze aan gezellige café´s en restaurants. Luik heeft veel bezienswaardigheden in de stad of  je combineert je bezoek aan de curiosa markt met een bezoek aan Spa, dat op een steenworp afstand ligt van Luik.

Antiek is mooi, past in elk interieur, is duurzaam en daardoor goedkoper. Zondagochtend is dus een mooie dag om in de open lucht jouw interieur bij elkaar te sprokkelen of aan te vullen, voor bijna niets op een Vlaamse antiekmarkt.

Antiekmarkt brocante Luik

curiosa

antiekmarkt

De antiekmarkt is gratis toegankelijk tussen 08.00 en 14.00 uur. Voor meer informatie surf je naar allesbrocante.nl/brocantemarkt-luik

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com