Gerelateerde artikelen

  • Week in Berlijn is de moeite waard Week in Berlijn is de moeite waard
  • Rotterdam vanuit de lucht beleven Rotterdam vanuit de lucht beleven
  • Studeren in het buitenland Studeren in het buitenland
  • Schoonhoven en Oudewater leuk dagje uit Schoonhoven en Oudewater leuk dagje uit
  • Maritiem feest is gezellig dagje uit Maritiem feest is gezellig dagje uit
  • Fietsen en genieten in grote stad Fietsen en genieten in grote stad
eropuit

Antiekmarkt brocante Luik zondagochtend

antiekmarkt brocanteAntiekmarkt op de Maaskades in Luik, België. Elke zondagochtend is er een grote brocante markt met in de buurt een ruime keuze aan gezellige café´s en restaurants. Luik heeft veel bezienswaardigheden in de stad of  je combineert je bezoek aan de curiosa markt met een bezoek aan Spa, dat op een steenworp afstand ligt van Luik.

Antiek is mooi, past in elk interieur, is duurzaam en daardoor goedkoper. Zondagochtend is dus een mooie dag om in de open lucht jouw interieur bij elkaar te sprokkelen of aan te vullen, voor bijna niets op een Vlaamse antiekmarkt.

Antiekmarkt brocante Luik

curiosa
antiekmarkt

De antiekmarkt is gratis toegankelijk tussen 08.00 en 14.00 uur. Voor meer informatie surf je naar allesbrocante.nl/brocantemarkt-luik

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?